14.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Spectacol cu mountain-bike-ul pe zăpadă, la Arena Platoș Păltiniș

Știri din Județ

Chiar dacă încă e iarnă, nu toate bicicletele stau în cui în așteptarea primăverii. Unii dintre cei mai dibaci mountain-bikeri din țară și-au dat întâlnire în fun-park-ul complexului Arena Platoș Păltiniș pentru MTB Winter Freestyle Jam, un eveniment organizat în tonul acestui sezon, fără spectatori și într-un format invitațional. În snow-park a fost amenajat pentru cicliști un traseu cu mai multe elemente și obstacole specifice, care au pus la încercare creativitatea riderilor. Temperaturile foarte scăzute s-au tradus într-o aderență nesperat de bună pentru roțile bicicletelor, dar au reprezentat pentru participanți o provocare în plus, de care s-au achitat cu brio. Competiția a avut un format de jam-session iar participanții s-au jurizat între ei, iar astfel a rezultat următorul clasament:

Loc 1. Ovidiu Seician
Loc 2. Alexandru Ciprian Fușle
Loc 3. Dan Dobra

Concursul de biciclete pe zăpadă a devenit o tradiție la Arena Platoș Păltiniș, fiind al cincelea an consecutiv în care bikerii se pot întrece într-o competiție cu adevărat inedită. 
„Traseul a avut câteva jump-uri, câteva kickere, a trebuit să așteptăm niște temperaturi mai joase ca să ne putem da în siguranță. Cu bicicleta pe zăpadă e foarte diferit pentru că temperatura nu te ajută prea tare, suspensiile sunt mai tari, frânele nu funcționează la fel de bine, însă poate fi foarte distractiv. Trebuie să ai grijă un pic la gheață iar aici găsim tot timpul un traseu foarte bine amenajat, fie că e vară fie că e iarnă. De aceea ne place să ne dăm, pentru că progresăm împreună”, spune Alexandru Fușle.

Complexul de ski și snowboard Arena Platoș Păltiniș a intrat în cea de-a treia perioadă de extrasezon, ce vine cu reduceri de 30% la skipass-uri față de perioadele de vârf de sezon. Cardul de zi costă doar 70 de lei, fiind printre cele mai ieftine din țară, comparativ cu celelalte resorturi. Programul zilnic include și 3 zile de nocturnă, miercurea, vinerea și sâmbăta, când instalațiile funcționează până la ora 21. Mai multe detalii despre program și prețuri găsiți pe site-ul www.arenaplatos.ro.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri