spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Trei mașini implicate într-un accident pe Hula Bradului

Știri din Județ

Publicitate

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 1 – Hula Bradului. Conform martorilor, în evenimentul rutier ar fi implicate trei mașini.

În urma impactului violent, cel puțin două persoane au fost rănite și le sunt acordate îngrijiri de specialitate. Din primele cercetări ale polițiștilor rutieri, a rezultat faptul că în timp ce conducea un autoturism spre Brașov, o sibiancă în vârstă de 69 de ani, pe fondul vitezei neadaptate într-o curbă ușoară la dreapta, șoferița a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de către un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani.

Mai multe componente ale mașinilor implicate au fost proiectate într-o altă mașină, condusă regulamentar dinspre Brașov. Conform datelor aflate până acum, conducătoarea auto care a pătruns pe contrasens, dar și șoferul primului autoturism lovit, primesc îngrijiri medicale la fața locului, fiind conștiente.

Traficul rutier a revenit la normal pe ambele sensuri.

IMG
img
img
img
img
img

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și două echipaje SMURD pe DN1, Hula Bradului la un accident rutier produs între trei autoturisme. La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane implicate, o femeie de cca 69 de ani și un bărbat de cca 38 de ani, conștienți, neincarcerați. Aceștia au fost transportați la UPU Sibiu, policontuzionați. Alte 3 persoane implicate nu au necesitat îngrijiri medicale.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri