VIDEO-FOTO: Tăiat bucăţi şi aruncat în Cibin! Cea mai groaznică crimă din Sibiu

ACTUALIZARE 25.02.2021, ora 20.00:

Publicitate

Potrivit surselor SIBIU INDEPENDENT de pe lângă ancheta în desfăşurare, săptămâna tecută în cartierul Lazaret (zona străzii Treboniu Laurean) doi prieteni pensionari au consumat băuturi alcoolice acasă. Conform ucigaşului, unul din ei s-a lovit la cap singur, după ce a alunecat. După ce a constatat decesul prietenului de băutură, celălalt pensionar se pare că l-a tăiat bucăţi şi l-a pus în sac şi l-a dus la râul Cibin, unde l-a aruncat bucată cu bucată, pe timp de noapte. Anchetatorii au găsit aseară trunchiul bărbatului dezmembrat. Cercetările vor continua şi vineri pe lumină.

Ştirea iniţială:

Mai multe echipaje din cadrul ISU și IPJ Sibiu efectuează activități de căutare a unui bărbat pentru care există suspiciunea că ar fi fost victima unei infracțiuni de omor.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare, condusă de către un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. Căutările pe cursul râului Cibin au pornit din cartierul Gusterița, iar la această oră, polițiștii și procurorii au ajuns pe raza localității Șelimbăr.

Au fost organizate echipe mixte de căutare pe malurile râului, iar un echipaj ISU patrulează albia râului cu o barcă pneumatică.

Ştire în curs de actualizare

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *