12.3 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Salar mai mare pentru viitorul director financiar al Spitalului Judeţean Sibiu

Știri din Județ

La ultima şedinţă a Consiliului de Administraţie a Spitalului Judeţean Sibiu s-a propus posibilitatea măririi salariului de încadrare a directorului financiar de la 7.000 la 10.000 lei. Postul de director financiar al Spitalului Judeţean este încă vacant. La ultimul concurs au fost doi candidaţi care au luat note foarte mici. Consiliul Judeţean pregăteşte organizarea unui noi concurs pe post, dar nu a decis încă mărirea salariului.

„Avem în vedere inclusiv acest lucru dacă ne ajută să găsim cea mai potrivită persoană pentru acest post. Salariul care se stabileşte conform normelor legale în vigoare s-ar putea să fie neatractiv. Vom vedea dacă se impune această majorare” a declarat Daniela Cîmpean, preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu.

ANUNŢUL pentru angajarea unui director financiar la Spitalul Judeţean Sibiu

Anunțul, împreună cu Bibliografia și Temele pentru proiectul de specialitate au fost publicate în data de 19 februarie 2021 pe site-ul Spitalului Județean, la rubrica Carieră: https://www.scjs.ro/anunturi/pdf/Anunt%20concurs%20Director%20Financiar-Contabil%2002_2021.pdf și pe site-ul Consiliului Județean Sibiu, la rubrica Locuri de muncă, secțiunea Oportunități de angajare la servicii subordonate: https://www.cjsibiu.ro/1-oportunitati-de-angajare-la-servicii-subordonate/

Candidații trebuie să fie absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în profilul economic și să aibă cel puțin 2 ani vechime în specialitatea studiilor

  • Data limită de depunere a dosarelor: 5 martie, ora 15
  • Data afișării rezultatului final: 22 martie, ora 15

Concursul constă în 3 probe:

  • Proba scrisă, constând într-un test grilă, va avea loc în 15 martie, ora 10
  • Proba de susținere a proiectului de specialitate va avea loc în 17 martie, ora 10
  • Interviul de selecție va fi organizat în 17 martie, ora 13

Temele cadru pentru proiectul de specialitate sunt următoarele:

  1. Analiza situația economico-financiare a spitalului
  2. Evaluarea spitalului pe baza indicatorilor de performanță economico-financiari
  3. Fundamentarea bugetului de venituri și cheltuieli în vederea eficientizării activității spitalului
  4. Strategia managementului în activitatea de investiții

Comisia de concurs va fi formată din 3 membri, astfel:

  • Un reprezentant al președintei CJ Sibiu, desemnat prin Dispoziția nr.37/2021
  • doi reprezentanți ai CJ Sibiu, aprobați prin hotărâre de CJ în ședința ordinară de CJ din 25.02.2021, punctul 8 de pe ordinea de zi (Ec. Ștefan Opriș – Director executiv economic CJ Sibiu; Ec. Lenuța-Alina Graur – Director financiar-contabil Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu)

Comisia de soluționare a contestaților va fi formată tot din 3 membrii:

  • un reprezentant al președintei CJ
  • doi reprezentanți ai CJ Sibiu (Ec. Claudiu Stupar – Director general adjunct, DGASPC Sibiu; Ec. Nicoleta Dorina Rasa – Director financiar-contabil, Spitalul Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” Sibiu)

La concursul organizat anterior, pentru care CJ Sibiu a făcut o largă mediatizare, s-au înscris doi candidați, care însă nu au promovat proba scrisă susținută în data de 26 ianuarie 2021.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri