spot_img
15.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: O angajată „Profi” a chemat poliția după ce un client a făcut scandal

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii sibieni au fost solicitați astăzi, în jurul orei 10:15, să intervină la magazinul Profi de pe Calea Turnişorului nr. 59.

Din primele informații, un client al magazinului a intrat într-un conflict verbal cu o angajată iar din cauza țipetele, aceasta a sunat la 112.

Două echipaje de poliție au ajuns prompt la locul indicat, au aplanat conflictul iar tânărul reclamat a fost identificat și amendat.

Tânărul în vârstă de 21 de ani a fost amendat cu 1.100 de lei pentru adresarea de injurii vânzătoarei.

Detalierea amenzii

Tânărul a primit amendă pentru următoarele fapte:

– Amendă de 1.000 de lei pentru adresare de injurii, cu jumătate din minim = 100 de lei.
-Amendă 100 de lei pentru că a aruncat asupra femeii cu conținutul lichid al unui recipient metalic, cu jumătate din minim = 50 de lei.
Acesta are o amendă totală de 1100 de lei, cu posibilitatea achitării a 150 de lei în 15 zile. Dacă acesta nu plătește în 15 zile cei 150 de lei, va plăti amenda întreagă, adică 1100 de lei.

„Polițiștii au fost solicitați să intervină în vederea aplănarii unui conflict între o angajată a unității și un client.
Un sibian în vârstă de 21 de ani a fost sancționat cu 1.100 de lei pentru adresarea de injurii vânzătoarei .” a declarat Elena Walter, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…