spot_img
22.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Mariana Timpu, o mamă diagnosticată cu cancer, cere ajutor: „Vă rog frumos să nu mă lăsați să mor”

Știri din Județ

Publicitate

„Vreau să trăiesc!” – este mesajul disperat, de ajutor, al unei femei din județul Sibiu.

Mariana Timpu, o sibiancă diagnosticată cu cancer de rect, cere sprijinul comunității sibiene, și nu numai, pentru a putea fi, în continuare alături de familia sa. La sfârșitul lunii martie, Mariana va fi supusă unei intervenții chirurgicale, iar costurile se ridică la suma de 10.000 de euro.

Alexandru Dumbrava, viceprimarul la Primariei Municipiului Sibiu, într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, cere sprijinul persoanelor dipuse să sară în ajutorul Marianei Timpu:

O mamă vrea să trăiscă. Oare cere prea mult? O cunosc de mulți ani, de când a ales să crească un copil pe care nu îl cunoștea, înfruntând toate problemele posibile. I-am fost alături în unele momente dificile și i-am admirat omenia și dorința de a face bine. Azi, fiecare dintre noi, îi putem întinde o mână. Curaj, îndrăzniți! Cine salvează o viață, salvează întreaga umanitate” – Alexandru Dumbrava, viceprimar la Primaria Municipiului Sibiu.

Mariana Timpu a fost diagnosticată cu cancer de rect într-o formă avansată și metastaze. A fost depistată în luna iulie 2020, cu o tumoare de dimensiunea de 7 cm/3,5 cm. A făcut trei biopsii, pentru a se convinge că diagnostigul primit de la specialiști nu este doar un coșmar, ci este o realitate extrem de dureroasă, o realitate din care speră că o să triumfe victorioasă pentru a fi alături de familia sa.

E o durere îngrozitoare pentru mine și familia mea. Am două fiice, care încă au nevoie de mamă. Denisa, cea mică, are 14 ani și nu știu cum să-i explic că s-ar putea să nu supraviețuiesc. Pe Deni am luat-o la 3 luni și jumătate, părinții ei au părăsit-o și am crescut-o la fel ca pe cea mare, cu toată dragostea mea de mamă. Pentru a putea fi lângă fete, vă rog din suflet să mă ajutați să depășesc acest greu. Vă rog frumos să nu mă lăsați să mor”, este mesajul mamei îndurerate.

Costurile intervenției chirrurgicale: 10.000 euro

Chirurgul Marianei, dispus să o opereze, spune că este o intervenție complicată, deoarece trebuie extirpate organele genitale interior și exterior și trebuie făcută o reconstrucție, pe lângă ganglionii ce trebuie scolți și multe alte probleme genitale.

Am întrebat prețul și am crezut că leșin. Este vorba despre 10.000 de euro. Termenul pentru operație este la sfârșitul lunii martie”, spune Mariana Timpul.

Cum o puteți ajuta pe Mariana?


CONT RAIFFEISEN

Titular cont: Timpu Mariana

Cod BIC Raiffeisen Bank: RZBRRCBU

Cont lei: RO97 RZBR 0000 0600 2081 0482

Cont euro: RO70 RZBR 0000 0600 2081 0483

De asemenea, pe Facebook a fost creată și o strângere de fonduri pentru Mariana Timpu. O găsiți AICI.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă