11.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Un șofer băut a intrat cu mașina într-o țeavă de gaz și într-un gard din Slimnic

Știri din Județ

Nu trece nici măcar o zi fără șoferi sibieni depistați băuți, fără permise de conducere sau punând în pericol siguranța rutieră.

La data de 1 martie, în jurul orei 15:30, în municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe Bulevardul Corneliu Coposu de către o sibiancă în vârstă de 58 de ani.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că dreptul femeii de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.

La data de 1 martie, în jurul orei 18:00, pe strada Lungă din Slimnic, un localnic în vârstă de 61 de ani, a pierdut controlul direcției de deplasare a autoturismului pe care îl conducea intrând în coliziune cu un contor de gaz și apoi cu gardul unui imobil.
Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale, însă testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, în cauză fiind întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La aceeași dată, în jurul orei 23,00, pe strada Semaforului, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană au depistat un sibian în vârstă de 28 de ani în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept.
Pe numele bărbatului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri