12.4 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Ministrul Sănătăţii trimite Corpul de Control la Sibiu

Știri din Județ

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a solicitat, luni, o anchetă a Corpului de Control la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu în urma relatărilor apărute în spaţiul public privind nereguli în tratamentul pacienţilor internaţi în cadrul Secţiei ATI de la această unitate medicală.

„Ministerul Sănătăţii informează că, în urma relatărilor apărute în spaţiul public privind nereguli în tratamentul pacienţilor internaţi în cadrul Secţiei ATI a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a solicitat demararea unei anchete de către o echipă formată din reprezentanţi ai Corpului de Control al ministrului şi Inspecţiei Sanitare de Stat”, informează un comunicat de presă transmis de minister.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, consideră şocante informaţiile apărute în presă referitoare la pacienţii de la spitalul din Sibiu şi a adăugat că va vedea „ce se întâmplă de fapt acolo”.

„Vom încerca să vedem ce s-a întâmplat de fapt acolo. Am citit şi eu parte din articolul din publicaţia din Sibiu, este absolut şocant”, a afirmat Voiculescu, la Parlament.

El a adăugat că nu a primit sesizări, fiind vorba despre un articol apărut în presă.

„Nu am primit sesizări că s-ar întâmpla ceva măcar asemănător în alte secţii. În momentul acesta vorbim despre o relatare dintr-un articol de presă, lucru care trebuie verificat”, a spus ministrul Sănătăţii.

Sursa: AGERPRES

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri