spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Un șofer băut din Jina a produs un accident rutier

Știri din Județ

Publicitate

Un accident rutier s-a produs în această dimineață pe DJ 106E Poiana Sibiului – Jina.

Din primele informații, un șofer de 32 de ani, din Jina, în timp ce conducea autoturismul spre Poiana Sibiului, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile meteo-rutiere, într-o curbă și pe un carosabil acoperit cu zăpadă, ar fi pierdut controlul asupra mașinii și ar fi pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus spre Jina de către un sibian în vârstă de 33 de ani.

Testarea alcoolscopică a șoferului de 32 de ani a rezultat într-o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a șoferului de 33 de ani.

Polițiștii rutieri sunt la fața locului și continuă cercetările.

„ISU Sibiu intervine cu un echipaj de prim-ajutor calificat, pe DJ 106E, între localitățile Poiana Sibiului și Jina, pentru acordarea asistenței medicale unui bărbat, în vârstă de 33 de ani, ca urmare a producerii unui accident rutier.

Pacientul a fost evaluat de către paramedici cu traumatism ușor la un membru superior și dureri toracice și este transportat la Spitalul Județean Sibiu.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?