Doi șoferi băuți și unul cu permisul suspendat, depistați ieri de polițiștii rutieri

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img

La data de 9 martie, în jurul orei 22:30, pe str. Transilvaniei din municipiul Sibiu, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 43 de ani, sibian.

Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 9 martie, în jurul orei 08:30, pe DN 1, în afara localității Bradu, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 40 de ani, domiciliat în Săcădate.
Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi bărbați au fost însoțiți la o unitate medicală unde li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, în cauză fiind întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control în trafic, la data de 9 martie, în jurul orei 20:00, un autoturism condus pe str. Alexandru Vlahuță, de un bărbat în vârstă de 27 de ani din Ilfov.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule de drumurile publice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul de o persoană a cărei exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, conform art. 335 alin. 2 din Codul penal.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri