8.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Piatră cu piatră se clădeşte Şura Culturală

Știri din Județ

Proiectul Şura Culturală din Guşteriţa a înaintat cu sprijinul voluntarilor şi sponsorilor. Șura Culturală doreşte să devină un centru educațional, cultural și social pentru copiii din comunitatea Gușterița, prin transformarea (construcția si renovarea) șurii din curtea Parohiei Gușterița într-un spațiu potrivit activităților educaționale, culturale și sociale gratuite pentru copiii comunității.

În ultima perioadă, un grup de voluntari ai PNL Sibiu s-au implicat cu muncă, materiale şi utilaje pentru a amenaja pavajul exterior de 150 metri pătraţi cu dale. Astăzi au adus şi gresie şi faianţă pentru cei 250 metri pătrați din interiorul Şurii Culturale. Materialele vor fi folosite pentru parter, etaj şi băi. Printre cei implicaţi activ în proiect se numără Cristi Popa, Sorin şi Alina Huciu, Alexandru Dumbravă (viceprimar Sibiu), Raluca Turcan (ministrul Muncii) şi Daniela Cîmpean (preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu), alături de mai mulţi membrii tineri ai PNL Sibiu.


Șura Culturală va fi formată la parter dintr-o sală multifuncțională pentru cursuri gratuite de muzică, teatru, limbi străine, ateliere creative, vizionări de filme educaționale, iar la mansardă va fi un spațiu dedicat organizării de ateliere gratuite de pictură și lucru manual pentru copiii cartierului, lipsiți de astfel de oportunități.
Șura va fi și un loc de întâlnire al comunității din Gușterița.

WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
IMG  WA
IMG  WA
IMG  WA
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș