14.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Închisoare cu executare pentru doi sibieni certați cu codul rutier

Știri din Județ

La data de 18 martie, polițiștii sibieni au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii emise de Judecătoria Sibiu pe numele a doi bărbați care au săvârșit infracțiuni la regimul rutier.

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, domiciliat în localitatea Tilișca, a fost condamnat la executarea unei pedepse de 2 ani și 4 luni cu închisoare pentru conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Celălalt bărbat în vârstă de 35 de ani, din Agnita, a fost condamnat la executarea unei pedepse de 1 an cu închisoare pentru conducere fără permis.
Persoanele în cauză au fost încarcerate în Penitenciarul Aiud.

Alți șoferi sibieni au fost reținuți pentru 24 de ore.

Un alt șofer de 32 de ani din Agnita a fost reținut la data de 18 martie după ce a fost depistat fără permis de conducere. Acesta este acuzat că în zilele de 13, respectiv 14 martie, a condus fără a deține acest drept un autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat. Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Agnita.


La data de 18 martie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Axente Sever au reținut un tânăr în vârstă de 18 ani, domiciliat în Bazna, cercetat penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

În fapt, la data de 18 martie, în jurul orei 02:30, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Eminescu din localitatea Târnava, tânărul a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat. Conducătorul auto și-a continuat deplasarea pană pe strada Văii din aceeași localitate, a abandonat autoturismul și a plecat spre domiciliu cu un autoturism în regim Taxi. Autovehiculul în care se afla a fost oprit la scurt timp de către polițiști, care, în urma verificărilor efectuate, au constatat că tânărul nu deține dreptul de a conduce, iar testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. Față de tânărul în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri