29.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 iulie, 2024

Upcyclying la Filarmonica de Stat Sibiu

Știri din JudețFilarmonica Sibiu sprijină inițiativele de protecție a mediului printr-o atitudine sustenabilă inedită: va refolosi bannerele și steagurile de la evenimente, pentru a marca locurile ce asigură distanțarea fizică în sală, între spectatori. Acest mod de a refolosi creativ materiale sau obiecte vechi poartă numele de ”upcycling”.


Stagiunea ”Beethovenescu”, ”Vara Filarmonicii pe Cea mai frumoasă stradă din Sibiu”, ”Zilele Muzicale Româno-Americane”, ”Sibiu Opera Festival” sunt câteva dintre evenimentele organizate de Filarmonica Sibiu care au bucurat în 2019 și 2020 publicul sibian

Publicitate

. Manifestări culturale importante, ele au fost vizibile în întreg orașul. Acum, toate materialele promoționale vor primi un nou rol și o nouă viață: vor marca vizibil pentru public acele locuri în sală care nu pot fi ocupate, pentru a se respecta normele de distanțare. Odată ce va fi repermis accesul în sală, bannerele și steagurile vor întâlni din nou publicul, aducându-i aminte de atmosfera minunată a verii pe Esplanada Filarmonicii.


Așa cum se știe, acum doi ani am venit la Sibiu „pe bicicletă”. Sunt un susținător al protejării mediului și naturii, a refolosirii inteligente a resurselor. Aplic aceste principii în tot ceea ce fac: în activitatea managerială, în relația cu oamenii, în actul artistic dirijoral. Cred că este normal ca Filarmonica să aibă mai des astfel de acțiuni, pe care le inițiez și încurajez. Sper că și publicul nostru le va susține, a declarat dirijorul Cristian Lupeș, managerul Filarmonicii de Stat Sibiu.


Până ne vom reîntâlni fizic în sala de concerte, vă încurajăm să protejați natura prin acțiuni sustenabile. Gestul fiecăruia dintre noi contează!

Sprijiniți muzica Filarmonicii Sibiu! Deveniți mecena prin donații onorifice în contul:
RO 86 TREZ 57621 G 370100XXXX (CUI/CF Filarmonica de Stat Sibiu: 4556263)

Următorul concert organizat de Filarmonica Sibiu este programat joi, 25 martie 2021, ora 19.


Urmăriți-ne pe:
www.facebook.com/FilarmonicaSibiu
www.youtube.com/FilarmonicadeStatSibiu
www.instagram.com/filarmonicasibiu
https://filarmonicasibiu.app.link/asCULTa
www.tiktok.com/@FilarmonicaDeStatSibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

COD PORTOCALIU de vijelie, în județul Sibiu

SOMA angajează mecanic auto în Cisnădie

Cosmin Vâtcă este antrenor la ACS Mediaș