8.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Amenzi la Copșa Mică după ce un autocamion transporta 8,27 mc de lemn fără acte de proveniență

Știri din Județ

În cursul zilei de 24 martie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică, împreună cu polițiștii Serviciului de Ordine Publică Sibiu, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii delictelor din domeniul silvic.

Cu această ocazie, în jurul orei 14,30, pe DN 14, în afara localității Copșa Mică, polițiștii au oprit pentru control un autocamion încărcat cu material lemnos. În urma transport cu amendă în valoare de 6.000 de lei, iar cantitatea de 8,27 mc de material lemnos, pentru care nu existau documente de proveniență și transport, a fost confiscată.consultării avizului deținut de către transportator, s-a constatat că informațiile privind cantitatea de material lemnos transportat înscrisă în aviz nu concordă cu realitatea.

Avizul de transport prevedea cantitatea de 28,37 mc material lemnos, în realitate fiind transportată cantitatea de 36,64 material lemnos din specia fag și carpen. Astfel, polițiștii au luat măsura sancționării administratorului societății deținătoare a mijlocului de transport cu amendă în valoare de 6.000 de lei, iar cantitatea de 8,27 mc material lemnos a fost confiscată.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș