Trei sibieni au fost reținuți pentru 30 de zile după ce au furat mai multe catalizatoare auto

Publicitate

ACTUALIZARE: La data de 25 martie, cei trei presupuși autori au fost prezentați instanței, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Publicitate

Știre inițială:

La data de 25 martie, în jurul orei 01:00, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au desfășurat o acțiune de prindere în flagrant a unor persoane despre care exista suspiciunea rezonabilă că sustrag catalizatoare montate pe autoturisme.

Astfel, polițiștii au depistat și au oprit un autoturism în care se aflau trei bărbați asupa cărora au fost găsite două catalizatoare și două fierăstraie electrice pe care le-ar fi folosit pentru secționarea acestora. 

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în momentul opririi de către polițiști, cei trei ar fi încercat să părăsească locul comiterii a două furturi de catalizatoare amplasate pe două autoturisme parcate în zona Bulevardului General Vasile Milea din municipiul Sibiu.

Cei trei bărbați, în vârstă de 20, 23, respectiv 36 de ani, toți domiciliați în satul Roșia, au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați instanței în vederea aplicării unei măsuri preventive.

La nivelul Poliției Municipiului Sibiu, Biroul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Acțiunea polițiștilor sibieni a beneficiat de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. 

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *