10.7 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Proiectul cu modificări aduse ghidului Agendei Culturale, inițiat de consilierii USR PLUS, votat în ședința Consiliului Județean (CP)

Știri din Județ

Consilierul local USR, Diana Mureșan, după ședința ordinară a Consiliului Județean Sibiu, face următoarele declarații:

„Azi a avut loc ședința ordinară de Consiliu Local din luna martie. Aici găsiți toate cele 50 de proiecte de Hotărâre de Consiliul Local care au fost votate: https://sibiu.ro/consiliu/proiecte_hotarari

A trecut și proiectul cu modificări aduse ghidului Agendei Culturale, inițiat de noi, consilierii USR PLUS. Chiar dacă nu a trecut în totalitate în forma propusă de noi, începând cu acest an ghidul Agendei Culturale va fi mai transparent în ceea ce privește procesul de selecție și cu un grad mai crescut de flexibilitate al regulilor de decontare.

Credem că toate ghidurile agendelor de la nivel de municipiu ar trebui să fie într-un în continuu proces de îmbunătățire. Iar feedbackul din partea celor care aplică ar trebuie atent analizat și propunerile bune să fie integrate în ghiduri.



În acest sens am propus în sedință ca Serviciul Cultură, Sport și Turism, care se ocupă de implementarea celor trei agende de la nivelul municipiului (Agenda Culturală, Agenda Sportivă și Agenda comunității și de tineret.) să organizeze două întâlniri pe an pentru fiecare dintre agende, prima în perioada premergătoare depunerii de proiecte, în care să fie prezentat ghidul și în care solicitanții să poată adresa întrebări.

Iar cea de-a doua să fie una de feedback și să aibă loc la final de an, după încheierea tuturor proiectelor.

Astfel parteneriatul dintre administrația publică și cei care desfășoară proiecte ar fi consolidat și comunicarea îmbunătățită” – a declarat Diana Mureșan.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri