18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Șofer decedat la Copșa Mică. A oprit mașina în siguranță iar apoi și-a pierdut cunoștiința

Știri din Județ

Un șofer ce tranzita în urmă cu puțin timp prin localitatea Copșa Mică, pe drumul spre Blaj, a tras de urgență mașina pe marginea drumului. Din primele informații, acestuia i s-ar fi făcut rău la volan iar la scurt timp după ce a oprit în siguranță, și-a pierdut cunoștiința.

Trecătorii au sunat la 112 și au cerut intervenția medicilor, la fața locului sosind un echipaj SMURD și unul al Serviciului de Ambulanță Județean. Din nefericire, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

Conform martorilor, mașina era înmatriculată în județul Brașov.

„Ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112 din partea unei persoane de sex feminin, astăzi în jurul orei 12:30, un echipaj SMURD Copșa Mică a intervenit de urgență la ieșirea din localitatea Copșa Mică spre Blaj pentru acordarea de îngrijiri medicale unui bărbat de cca 61 de ani care se afla inconștient în autoturismul parcat înafara carosabilului.
La fața locului echipajul SMURD a aplicat manevrele de resuscitare iar simultan un echipaj SAJ Mediaș a sosit în sprijin. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat.”
a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc