Șofer decedat la Copșa Mică. A oprit mașina în siguranță iar apoi și-a pierdut cunoștiința

Publicitate

Un șofer ce tranzita în urmă cu puțin timp prin localitatea Copșa Mică, pe drumul spre Blaj, a tras de urgență mașina pe marginea drumului. Din primele informații, acestuia i s-ar fi făcut rău la volan iar la scurt timp după ce a oprit în siguranță, și-a pierdut cunoștiința.

Publicitate

Trecătorii au sunat la 112 și au cerut intervenția medicilor, la fața locului sosind un echipaj SMURD și unul al Serviciului de Ambulanță Județean. Din nefericire, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

Conform martorilor, mașina era înmatriculată în județul Brașov.

„Ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112 din partea unei persoane de sex feminin, astăzi în jurul orei 12:30, un echipaj SMURD Copșa Mică a intervenit de urgență la ieșirea din localitatea Copșa Mică spre Blaj pentru acordarea de îngrijiri medicale unui bărbat de cca 61 de ani care se afla inconștient în autoturismul parcat înafara carosabilului.
La fața locului echipajul SMURD a aplicat manevrele de resuscitare iar simultan un echipaj SAJ Mediaș a sosit în sprijin. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat.”
a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

You may also like...

1 Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *