Familia unui bărbat din Târnava îl caută după ce acesta a dispărut de acasă

Știri din Județ

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 62 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din  comuna Târnava, sat Târnava, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 01 aprilie 2021, un bărbat a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, la data de 29 martie, în jurul orei 07:30, socrul său, NEGREA IOAN,  în vârstă de 62 de ani, a plecat de acasă, din comuna Târnava, sat Târnava, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente:  înălțime 160 cm, greutate 60 kg, față ovală, ochi căprui, ten deschis, păr grizonat, tuns scurt, constituție atletică.

La momentul părăsirii domiciliului, bărbatul purta pantaloni tip bluejeans de culoare albastră, pulover de culoare gri, o vestă din fâș de culoare neagră, o bluză de salopetă de culoare gri închis și pantofi negri,.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri