14.1 C
Sibiu
sâmbătă, 03 iunie, 2023

Raluca Turcan, Daniela Cîmpean și alte patru femei au fost amendate după ce nu au purtat masca de protecție

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img

Raluca Turcan, Daniela Cîmpean și alte patru femei au fost amendate după ce în mediul online a apărut o fotografie în care se observă momentul transportului lor, în bena unei mașini, fără a purta mască de protecție.

Polițiștii sibieni s-au autosesizat și au aplicat mai multe amenzi contravenționale în valoare totală de 3000 de lei.

„În urma apariției în mediul on-line a unor imagini în care sunt înfățișate mai multe persoane care nu poartă masca de protecție în timp ce se află în bena unui autovehicul, polițiștii sibieni s-au sesizat din oficiu, iar în urma verificărilor efectuate au fost identificate 6 persoane de sex feminin, care au fost sancționate contravențional în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020.

Astfel, polițiștii au reținut că la data de 27 martie 2021, aflându-se în bena unui autoturism, respectivele persoane nu au purtat masca de protecție individuală, nerespectând astfel măsurile de protecție a vieții și pentru limitarea efectelor tipului de risc produs asupra sănătății persoanelor în contextul stării de alertă instituită la nivel național pe linia prevenirii răspândirii virusului SARS CoV-2, fiind aplicate 6 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3.000 lei, potrivit art. 65 lit. h din Legea 55/2020.” a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri