spot_img
13 C
Sibiu
miercuri, 08 mai, 2024
spot_img

Raluca Turcan, Daniela Cîmpean și alte patru femei au fost amendate după ce nu au purtat masca de protecție

Știri din Județ

Publicitate

Raluca Turcan, Daniela Cîmpean și alte patru femei au fost amendate după ce în mediul online a apărut o fotografie în care se observă momentul transportului lor, în bena unei mașini, fără a purta mască de protecție.

Publicitate

Polițiștii sibieni s-au autosesizat și au aplicat mai multe amenzi contravenționale în valoare totală de 3000 de lei.

„În urma apariției în mediul on-line a unor imagini în care sunt înfățișate mai multe persoane care nu poartă masca de protecție în timp ce se află în bena unui autovehicul, polițiștii sibieni s-au sesizat din oficiu, iar în urma verificărilor efectuate au fost identificate 6 persoane de sex feminin, care au fost sancționate contravențional în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020.

Astfel, polițiștii au reținut că la data de 27 martie 2021, aflându-se în bena unui autoturism, respectivele persoane nu au purtat masca de protecție individuală, nerespectând astfel măsurile de protecție a vieții și pentru limitarea efectelor tipului de risc produs asupra sănătății persoanelor în contextul stării de alertă instituită la nivel național pe linia prevenirii răspândirii virusului SARS CoV-2, fiind aplicate 6 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3.000 lei, potrivit art. 65 lit. h din Legea 55/2020.” a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

BC CSU Sibiu a pierdut primul meci cu Dinamo

Claudiu Niculescu a plecat de la Șelimbăr

Ultimul meci acasă pentru CSC Șelimbăr