14.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Petrecere întreruptă de mascați la Tocile. Invitații au scăpat doar cu avertismente scrise

Știri din Județ

La data de 2 aprilie, în jurul orei 19:00, în zona Tocile, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, cu sprijinul colegilor Serviciului de Acțiuni Speciale Sibiu, au depistat 13 persoane care participau la o petrecere aniversară într-o cabană din zona amintită.

Organizatoarea evenimentului, o sibiancă în vârstă de 42 de ani, a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, iar celelalte 12 persoane participante au fost sancționate cu avertisment scris pentru participarea la activități în spații pentru care s-au impus restricții / interdicții.

Totodată evenimentul a fost sistat, iar persoanelor participante li s-a atras atenția cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă. Polițiștii sibieni reamintesc faptul că este interzisă desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private. Aceștia le mai recomandă tuturor cetățenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte mască și să nu se expună la riscuri.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc