0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Un copil de 11 ani a dispărut de la domiciliul său din Mediaș. Dacă l-ați văzut, anunțați de urgență Poliția!

Știri din Județ

ACTUALIZARE: Minorul a revenit la domiciliu în cursul acestei zile. Din primele cercetări rezultă că nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Poliţiştii sibieni caută un minor în vârstă de 11 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 3 aprilie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 2 aprilie, în jurul orei 20:30, fiul său, DRAGOȘ MARIUS RAUL, în vârstă de 11 ani, a plecat de la domiciliu, din municipiul Mediaș, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 145 cm, greutate 49 de kg, ochi albaștri, păr brunet.

În momentul plecării, minorul purta o geacă din tercot de culoare verde cu glugă de culoare albastru, pantaloni tip sport de culoare gri și încălțăminte tip sport de culoare alb.

Semne particulare: minorul prezintă o cicatrice pe obrazul drept.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest minor sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș