Sediul Primăriei Sibiu din Piața Mare, iluminat albastru cu ocazia Zilei Internaționale a Conștientizării Autismului

Ziua de 2 aprilie aduce, an de an, în atenția societății nevoia de acceptare și integrare a zecilor de mii de copii români afectați de tulburarea de spectru autist. Cu această ocazie, sediul Primăriei Sibiu din Piața Mare a fost iuliminat albastru.

Light it up blue! Atenția, înțelegerea, susținerea și acceptarea sunt cele mai de preț daruri. În fiecare an, în 2 aprilie ne îndreptăm atenția și gândul către persoanele care suferă de afecțiuni din sfera autismului și a familiilor acestora. Cu ocazia Zilei Internaționale a Conștientizării Autismului le transmitem un mesaj simbolic de susținere, luminând în albastru sediul Primăriei Sibiu din Piața Mare. Suntem alături de voi!” – au scris reprezentanții Primăriei Municipiului Sibiu pe pagina de Facebook

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *