19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Astrid Fodor, primarul Sibiului despre bugetul Municipiului: „Acest buget este un buget generos. Este cu 15% mai mare decât bugetul anului trecut”

Știri din Județ

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, a anunţat joi, că bugetul adoptat al municipiului este cu 15% mai mare faţă de cel din 2020, fiind estimat la 994.944,51 mii lei.

„Acest buget este un buget generos. Este cu 15% mai mare decât bugetul anului trecut, creşterea se datorează în principal contractelor încheiate pentru obiective care sunt finanţate din fonduri europene nerambursabile. Ce este cel mai important este că proiectul de buget este un proiect de dezvoltare, 55% din sume se duc în dezvoltare şi 45% către funcţionare. Ce este îmbucurător este că 42 % din venituri sunt venituri proprii ale Primăriei Sibiu”, a declarat primarul Astrid Fodor, joi, în timpul şedinţei Consiliului Local.

Una din investiţiile care sunt aşteptate să fie finalizate se referă la modernizarea stadionului municipal din Sibiu. De asemenea, în acest an vor fi extinse pistele pentru biciclişti şi va fi modernizată flota de transport public cu 40 de autobuze CNG şi vor fi amenajate staţii de încărcare.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc