spot_img
10.2 C
Sibiu
luni, 22 aprilie, 2024
spot_img

Protest împotriva măsurilor de limitare a libertăţilor constituţionale

Știri din Județ

Primăria Sibiu a fost notificată în scris cu privire la organizarea unui nou protest mâine, începând cu ora 16:00, în Piața Mare din Sibiu. Organizatorii și participanții sunt nemulțumiți de măsurile de limitare a circulației și obligativitatea purtării măștii de protecție pe perioada pandemiei COVID.

Conform documentului postat pe pagina evenimentului, organizatorii Apostol Doru și Stănescu Florin au anunțat următorul traseu: Piața Mare – strada Nicolae Bălcescu- Magazinul Dumbrava – Calea Dumbrăvii – Bulevardul Mihai VIteazu – Giratoriul strada Rahovei – cu Bulevardul MIhai Viteazu și RETUR.

Protestatarii cer încetarea stării de alertă și implicit a restricțiilor impuse de aceasta, renunțarea obligativității de a purta masca de protecție, redeschiderea hotelurilor și a restaurantelor la capacitate maximă, abrogarea legii carantinei, revenirea la învățământul față în față, demisia Secretarului de Stat Raed Arafat din orice poziție de decizie, dar și renunțarea la testarea obligatorie pentru a beneficia de servicii medicale.

Conform organizatoriilor, la protest vor participa între 50 și 100 de oameni, într-un mod pașnic, fără afișarea nici unei apartenențe politice și fără a instiga la acțiuni antisociale.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Poliția Locală Sibiu, locul 1 pe țară! La fotbal

Ionuț Popa este campion mondial la kickbox

S-a stabilit ora meciului decisiv cu CSO Voluntari

A fost inaugurată noua sală de sport din Tălmaciu

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș