7.9 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Doliu la ISU Sibiu după ce un salvator a plecat la cer

Știri din Județ

Pompierii sibieni au primit în cursul serii de ieri o veste cumplită, colegul lor, plutonier adjutant șef Pîngulescu Gheorghe a trecut la cele veșnice.

Pompierul sibian activa în domeniul salvării de vieți omenești și bunuri materiale de aproximativ 16 ani. Acesta era căsătorit și avea doi copii, a căror vieți nu vor mai fi niciodată la fel. În ultima parte a vieții sale, acesta a fost măcinat de o boală cumplită.

Însă această cruce nu l-a descurajat, ajutându-si semenii în continuare cu devotament. Nu a uitat nici de iubirea sa față de Dumnezeu.

„Un salvator sibian a plecat la ceruri!
Drum lin către îngeri, plutonier adjutant șef Pîngulescu Gheorghe

Ieri, un pompier sibian, un salvator de vieți și un suflet plin de umanitate a fost ales de Dumnezeu să se alăture armatei îngerilor!
Vestea cutremurătoare despre pierderea prematură a plutonierului adjutant șef Pîngulescu Gheorghe a venit în cursul serii trecute, după o lungă suferință.

Durerea resimțită nu poate fi exprimată în cuvinte, iar trecerea sa în neființă ne îndoliază sufletele, știind că dragul nostru camarad, plutonier adjutant șef Pîngulescu Gheorghe a lăsat în urmă o soție și doi copii ale căror destine vor rămâne veșnic nemângâiate de dragostea unui soț și tată model.

Faptele bune pe care le-a făcut în timpul vieții îi vor deschide drumul spre împărăția cerurilor, de acolo de unde, de azi înainte, își va veghea familia și colegii cu aceeași dăruire, curaj și devotament, cum a făcut și când se afla în preajma noastră.

Ne este nespus de greu să vorbim la timpul trecut despre acest om de o aleasă ţinută morală, care a slujit Arma Pompieri, cu dragoste și profesionalism, în cei aproximativ 16 ani de activitate.

Colegul nostru, plutonier adjutant șef Pîngulescu Gheorghe s-a născut la data de 19.01.1970, în municipiul Sibiu. Acesta și-a început cariera de pompier la 15 decembrie 2005, ca subofițer angajat din sursă externă, în prezent, ocupând funcția de comandant de echipaj și conducător autospeciale la Detașamentul de Pompieri Sibiu.

Faptele sale au demonstrat permanent iubire față de oameni, spirit civic și credință în Dumnezeu.

De azi, o inimă bună a încetat să bată, iar un suflet nobil s-a ridicat la cer!
Cuvintele sunt prea puţine şi sărace pentru a ne exprima durerea şi neputinţa în faţa destinului crud care l-a smuls atât de devreme dintre noi! Îl vom conduce pe ultimul drum, cu onoarea și respectul cuvenit miercuri, 14 aprilie 2021.

𝐃𝐮𝐦𝐧𝐞𝐳𝐞𝐮 𝐬𝐚̆-𝐭̦𝐢 𝐨𝐝𝐢𝐡𝐧𝐞𝐚𝐬𝐜𝐚̆ 𝐬𝐮𝐟𝐥𝐞𝐭𝐮𝐥 𝐢̂𝐧 𝐥𝐢𝐧𝐢𝐬̦𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐩𝐚𝐜𝐞!” au postat cei de la ISU SIBIU pe pagina oficială de Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri