spot_img
15.2 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Un pompier sibian, aflat în misiune în Grecia, a salvat viața unui bărbat rănit într-un accident de circulaţie

Știri din Județ

Publicitate

Unul dintre pompierii români trimişi să stingă incendiile în insula grecească Rodos, Marian Alexandru Budreală, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, a salvat viaţa unui bărbat rănit într-un accident de circulaţie, a anunţat luni, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), pe pagina de Facebook.

Marian este unul dintre componenţii modulului naţional care se află în insula grecească Rodos! În cursul acestei dimineţi a auzit un zgomot neobişnuit de puternic şi a intrat imediat în alertă!”, au scris cei de la IGSU.

Pompierul român a acordat primul ajutor unui bărbat care a intrat cu maşina într-un parapet de beton.

„Am ieşit în stradă, unde am văzut o maşină care se izbise puternic de un parapet din beton. Am fugit rapid către locul accidentului… un bărbat se afla în interiorul vehiculului, era rănit în urma impactului, însă conştient. Am făcut ce ştiu mai bine şi tot ce am învăţat în cei cinci ani de când sunt pompier. Am deconectat rapid bornele bateriei, pentru eliminarea riscului de incendiu. Am menţinut permanent contactul cu victima şi i-am acordat măsurile de prim ajutor, până la sosirea ambulanţei”, a povestit Marian, pompierul din Sibiu.

Marian Alexandru Budreală este pompier din 2018 şi se află de zece zile în Grecia, alături de ceilalţi pompieri români.

sursa: Agerpres.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă