10.7 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

VIDEO-FOTO: Pompierii ISU Sibiu au intervenit de urgență pe Bulevardul Mihai Viteazu

Știri din Județ

Mai multe echipaje de pompieri ai ISU Sibiu intervin în acest moment la un posibil incendiu izbucnit la blocul nr.15 de pe Bulevardul Mihai Viteazu.

Din cauza informațiilor vagi, pompierii au intervenit cu o autospecială de salvare și intervenție la înălțime pentru localizarea fumului gros ce s-a răspândit până la etajele superioare. Din primele informații, fumul gros provine de la arderea unor deșeuri în ghena de gunoi a blocului. Din cauza răspândirii prin tubulatura blocului, pompierii sibieni au fost nevoiți să pătrundă în mai multe apartamente pentru a depista sursa fumului.

Nu sunt semnalate probleme deosebite iar în acest moment se lucrează la lichidarea incendiului.

ACTUALIZARE: Incendiul a fost lichidat de către pompierii militari sibieni în jurul orei 15:00.

Au ars materiale plastice și textile depozitate în ghena de gunoi iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic a unor țigări aruncate fără a fi stinse.

„Ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112, din partea unei persoane care a observat fum în zona unui bloc situat în municipiul Sibiu, bulevardul Mihai Viteazu, la fața locului s-au mobilizat prompt trei autospeciale de stingere cu apă și dintre care o autospecială de salvare și intervenție la înălțime, o autospecială specializată în descarcerare și două echipaje medicale ( un echipaj SMURD și un echipaj SAJ).La fața locului s-a procedat la verificarea zonei indicată în scopul identificării incendiului. În urma recunoașterii efectuate de pompierii militari s-a identificat un incendiu care se manifesta într-un tomberon de deșeuri menajere (dezafectat) iar fumul degajat a întrat prin tubulatura dintre etaje. Nu a necesitat evacuarea locatarilor. În momentul de față incendiul este localizat și se lucrează pt stingerea lui.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Screen Shot    at
Screen Shot    at
Screen Shot    at
Screen Shot    at
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri