11.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Dan Barna: Apel către primarii din România: „Vaccinarea e singura soluție pentru a reveni la normal” (CP)

Știri din Județ

Dan Barna a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj legat de vaccinare, adresat, în special primarilor din România:



Vaccinarea e singura soluție pentru a reveni la normal.

Marea provocare este pentru noi toți să mergem cu vaccinarea și în comunitățile care au o rată mică de vaccinare. Am vorbit chiar astăzi la o întâlnire cu primarii USR PLUS din urbanul mic și din rural și am insistat că prioritatea numărul unu în această perioadă este campania de vaccinare, mobilizare și informare.

Pasul pe care îl facem și a început deja, în zilele următoare se va materializa, este vaccinarea prin medicii de familie. Pentru că medicul de familie la rândul său are în jur comunitatea pe care o controlează, o ține sănătoasă.

Iar la nivelul administrațiilor locale, consilii județene și primării, e acum responsabilitatea cea mai mare. Oamenii de acolo își cunosc cel mai bine comunitățile și trebuie să își asume datoria de a comunica și de a convinge oamenii să caute cel mai apropiat centru de vaccinare.

Acest mesaj e către toți primarii României, indiferent de culoarea lor politică: vreți binele comunităților voastre, faceți ce faceți și în campanii, mergeți la fiecare om și vorbiți cu el.

https://www.facebook.com/watch/?v=147091007360116

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri