Daniel Chelcea, director DSP Sibiu: “Sunt sănătos și lipsit de grija infectării și recomand vaccinul oricui tânjește după această siguranță”

Col. Dr. Daniel Chelcea, director executiv al Direcției de Sănătate Publică a județului Sibiu transmite următorul mesaj PRO vaccinare:

“Aflat la conducerea instituției cu un rol crucial în Pandemia de COVID-19, m-am vaccinat încă de la începutul campaniei de vaccinare împotriva SARS-CoV-2, cu încredere și speranță. La circa 4 luni de la administrarea primei doze de ser imunizant, sunt sănătos și lipsit de grija infectării și recomand vaccinul oricui tânjește după această siguranță. Susțin cu tărie ideea potrivit căreia cele două intervenții cu cel mai mare impact asupra sănătății publice sunt apa curată și vaccinurile. Vă invit să reflectați asupra acestei idei cu ocazia Săptămânii Europene a Vaccinării și să luați cea mai bună decizie privitoare la imunitatea dumneavoastră.”

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *