4.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Medicul cardiolog Gabriela Eminovici, diagnosticată cu COVID-19, cere sprijinul comunității

Știri din Județ

Dr. Gabriela Eminovici, șeful Secției Cardiologie din cadrul spitalului Județean Sibiu este internată la ATI, în stare gravă după ce a fost infectată cu virusul SARS-COV-2. În încercarea de a o transfera la un spital din Germania pentru un tratament salvator, familia medicului face apel la umanitate și cere ajutorul sibienilor.

Dna dr. Eminovici Gabriela, foarte sever afectata de COVID, este acceptata pt transfer intr-un spital din Germania. Costurile transportului asigurat de echipa germana, cu toate echipamentele necesare, costa aproximativ 40 000 euro.
Cei care doresc sa doneze in acest scop o pot face in contul de mai jos deschis in cadrul Asociaței Sus Inima.
Va multumim pt toate gandurile de bine si sanatate pt dansa.


ASOCIAȚIA SUS INIMA SIBIU, CUI 35617603
IBAN: RO48BTRLRONCRT0329488005
BANCA TRANSILVANIA

În data de 20 aprilie 2021, medicul cardiolog Gabriela Eminovici a fost diagnosticată cu COVID-19, potrivit unui anunț făcut pe pagina sa de Facebook:

„Internată la Clinca Boli Infecțioase – Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu de marți – 20 aprilie 2021. Profesionalism, corectitudine, empatie, ordine, discreție – doar ochișorii li se văd din echipamente, acestor îngeri păzitori. Toți, de la doamna dr. Bârluțiu până la doamnele asistente și infirmiere, domnii brancardieri, zici că plutesc în jurul tău cu seninătate și blândețe, nu ca ar desfășura vreun act medical agresiv și chinuitor. După un an de pandemie toată lumea e calmă, nu lasă nimeni garda jos, nu lasă nimeni să se vadă oboseala sau nerăbdarea. Clinica și Spitalul au reușit, au învins haosul creat de COVID! Cinste lor, tuturor!”, a scris Dr, Gabriela Eminovici

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri