11.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Șoferii sibieni conduc în continuare băuți, fără permis sau drogați

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

La data de 5 mai, în jurul orei 13:00, pe DJ 105G, în orașul Avrig, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Avrig au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 48 de ani.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că dreptul bărbatului de a conduce este suspendat, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.

La data de 5 mai, în jurul orei 19:00, pe strada Nouă din orașul Copșa Mică, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică au depistat un localnic în vârstă de 63 de ani în timp ce conducea un autoturism fără a deține acest drept.
De asemenea, testarea alcoolscopică a celui aflat la volan a rezultat într-o concentrație de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 6 mai, în jurul orei 01:30, pe DN 14, în afara localității Dumbrăveni, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Dumbrăveni.
Testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la substanța THC-5 Cannabis, tânărul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism.
Ca urmare a celor constatate, polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri