20.2 C
Sibiu
marți, 16 aprilie, 2024

Sibienii care doresc să doneze alimente în cadrul campaniei Banca Pentru Alimente o pot face până duminică

Știri din Județ

Unul dintre voluntarii ONG- ului Banca Pentru Alimente a rămas impresionat de generozitatea sibienilor, după ce astăzi, în prima sa zi ca voluntar, i-au fost depășite așteptările.

Sibienii care doresc să doneze alimente în cadrul campaniei Colecta De Paște 2021 Lidl & Banca Pentru Alimente o pot face până duminică, 16 mai 2021.

Reprezentanții ONG-ului au împărtășit pe pagina de Facebook experiența lui Cristian M., voluntar la Banca Pentru Alimente Sibiu, în prima sa zi pe teren.


Experiența mea în magazinul Lidl din Turnișor a fost una extraordinară.

Ulterior îmbrăcării, cu mândrie, a vestei „Banca Pentru Alimente Sibiu” am încercat să simt „pulsul” persoanelor care pășeau în magazin.
La început, clienții nu păreau în mod deosebit atrași spre donare, așa că am luat „triunghiul” cu mențiunea de donații și am pus-o lângă mine, la intrarea în magazin.



Urmăream dacă persoanele citesc mesajul de pe „triunghi”. Așa am intrat în vorbă cu clienții magazinului, le arătăm ce produse pot cumpăra și dona.

După 40 de minute m-am îndreptat spre cutia cu donații. Urmăream persoanele cu care am vorbit, dar și să fiu eu vizibil lor. După ce puneau donațiile în cutie, le mulțumeam frumos pentru gestul oferit!

Pentru mine a fost seară grozavă știind că am putut fi de folos comunității și oamenilor.”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri