De mâine, la drive-through-ul din parcarea „Cazarma 90” se vor putea vaccina și pietonii

Începând de sâmbătă, 15 mai, la centrul de vaccinare drive-through, deschis în Parcarea Cazarma 90, se vor putea vaccina toate persoanele care se prezintă la acest centru, indiferent de mijlocul sau modul de deplasare.

Centrul de vaccinare este funcțional zilnic, în intervalul orar 09:00-19:00 și dispune de patru fluxuri de vaccinare, iar vaccinul administrat va fi cel produs de compania Pfizer BioNTech.

Persoanele care nu se prezintă la centru de vaccinare cu mașina, ci pe jos sau cu bicicleta vor avea la dispoziție un cort pentru monitorizarea post – vaccinare.

„Încă de la primele discuții pe care le-am avut cu Primăria Municipiului Sibiu, Direcția de Sănătate Publică și ISU Sibiu, datorită faptului că acest centru de vaccinare este amplasat într-o zonă centrală, ne-am dorit să facem amenajarea acestuia de așa natură încât să poată fi vaccinați toți cei care doresc acest lucru și să facilităm astfel accesul sibienilor la vaccinare. Prin natura sa, centrul de tip drive-through, așa cum îi spune și numele, se adresează persoanelor care vin cu mașina, însă, încă din prima zi de funcționare a centrului, cetățenii erau dornici să se vaccineze, chiar dacă nu ajungeau la acest centru de vaccinare cu mașina. În urma acestui fapt, împreună cu Direcția de Sănătate Publică am solicitat Institutului Național de Sănătate Publică și CNCAV o aprobare pentru a putea vaccina toate persoanele care se prezintă la acest centru de vaccinare, indiferent de mijlocul sau modul de deplasare. Pe această cale, doresc să mulțumesc domnului președinte al CNCAV col. dr. Valeriu Gheorghiță, pentru deschidere și susținere. Totodată, este o bucurie faptul că sibienii sunt dornici să se vaccineze și dau dovadă de implicare pentru a reveni la normalitate.” transmite prefectul județului Sibiu, Mircea – Dorin Crețu.

Alege să te vaccinezi, alege o viață normală!

Publicitate

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *