17.2 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

VIDEO-FOTO: Femeie din Șelimbăr găsită în stare de inconștiență, în propria casă

Știri din Județ

ACTUALIARE 17 MAI: Conform ultimelor date primite de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, femeia de 32 de ani se află internată în cadrul Secției Clinice Medicală I, fiind într-o stare bună, conștientă. Cel mai probabil medicii sibieni îi vor realiza o evaluare psihologică ca să afle motivele care au dus la acțiunea de suicid a femeii.

ACTUALIZARE 16 MAI: Starea femeii care a încercat să se sinucidă în cursul zilei de ieri este în continuare gravă. Constatin Roșca, medic șef UPU Sibiu a declarat pentru Sibiu Independent faptul că pacienta este internată pe secția ATI, în stare de comă.

Conform medicilor, diagnosticul pus este: intoxicație acută medicamentoasă. Femeia de 32 de ani ar fi recurs la acest gest din cauza unei dispute familiale.

Știre inițială:

Pompierii sibieni ISU și un echipaj SAJ au intervenit de urgență pe strada Orizontului din comuna Șelimbăr. Nepotul unei femei a sunat la 112 după ce nu a mai avut vești de la aceasta.

Ajunși la fața locului, pompierii au folosit o autoscară pentru a pătrunde în apartamentul femeii, situat la primul etaj. Acolo au găsit-o pe femeie în stare de inconștiență. Aceasta a fost transportată de urgență la spital.

Conform vecinilor, femeia în vârstă de aproximativ 32 de ani era cunoscută cu episoade depresive și nu este exclusă o tentativă de suicid. Din primele informații primite de la medici, se pare că tânăra ar fi luate mai multe pastile, fiind găsită în stare de somnolență.

„SAJ SIBIU a trimis de urgență un echipaj de tip B la o solicitare în Șelimbăr pe strada Orizontului împreuna cu echipaje ISU care au deblocat un apartament în care se afla o femeie de 32 ani. După deblocare, femeia a fost asistată medical ,ea fiind somnolentă, probabil în urma ingestiei unor medicamente. Pacienta a fost echilibrată respirator și hemodinamic iar apoi a fost transportată la UPU Sibiu pentru investigații suplimentare.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

WhatsApp Image    at
scaled
scaled
scaled

„Pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au fost solicitați să intervină de urgență în localitatea Șelimbăr, str. Orizontului pentru deblocarea ușii unui apartament. La fața locului s-au mobilizat o autospecială de stingere și o autospecială de salvare și intervenție la înălțime. S-a pătruns în locuință prin balconul apartamentui situat la etajul I unde a fost identificată o persoană de sex feminin, de cca 32 de ani.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri