spot_img
5.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Un autocamion încărcat cu hârtie a luat foc la ieșire din Scoreiu spre Porumbacu de Jos

Știri din Județ

Publicitate

Pompierii militari ai Punctului de lucru Avrig intervin de urgență cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD pe drumul ce leagă localitatea Scoreiu de Sibiu.

Din primele informații, traficul în zonă este blocat total pentru a facilita intervenția pompierilor. Din fericire, nu au fost raportate victime ci doar pagube materiale.

Conform martorilor, remorca autocamionului s-ar fi aprins în centrul localității Scoreiu însă șoferul a hotărât să-și continue deplasarea până într-o zonă sigură, de frica unui incendiu mult mai puternic care ar fi putut afecta casele sau mașinile din apropiere.

Screen Shot    at
Screen Shot    at
img   scaled
img  wa
img  wa
img  wa
img  wa
img  wa
img  wa
img  wa

ACTUALIZARE: Pompierii militari ai Punctului de lucru Avrig au intervenit de urgență cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD pe DN1, la ieșirea din localitatea Scoreiu pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la remorca unui TIR.

La sosirea forțelor la fața locului incendiul se manifesta generalizat la întreaga remorcă încărcată cu hârtie și la partea din spate a capului tractor.

Intervenția rapidă a forțelor a condus la răcirea zonei afectată din capul tractor și astfel fiind salvată întreaga cabină.

Șoferul, cu arsuri minore la una din mâini, a primit îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital.

A ars întreaga remorcă și a fost deteriorată partea din spate a cabinei.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic produs prin frecare ca urmare a unei defecțiuni la una dinte roțile din față.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului