Campanie de vaccinare la Șelimbăr. Liber la cumpărături, liber la vaccinare

PublicitatePrimăria Șelimbăr și Shopping City Sibiu, în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică Sibiu și Instituția Prefectului Sibiu, organizează între 22 și 23 mai un maraton de vaccinare la mall-ul din localitate. Vaccinările se vor realiza la centrul de vaccinare din Shopping City Sibiu, în aceste zile, între orele 9 și 19, urmând a se administra vaccinul Pfizer.

Îi invităm pe șelimbăreni, dar și pe sibieni, să vină la mall pentru o injecție de speranță, pentru o viață normală. Este o acțiune organizată de administrația locală, în colaborare cu Shopping City Sibiu, Instituția Prefectului și DSP Sibiu prin care dorim să ajungem la cât mai mulți cetățeni. Noi vom fi aici în aceste două zile și sper că ni se vor alătura cât mai mulți concetățeni”, a declarat primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu.

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *