18.1 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

O minoră din Mârșa a dispărut de acasă. Este căutată de Poliție

Știri din Județ

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 14 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

În seara zilei de 22 mai, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 21 mai, în jurul orei 14,00, fiica sa minoră, LEMAC CĂTĂLINA MARIA, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliu, din localitatea Mârșa, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 165 cm, greutate 75 de kg, față rotundă, ochi albaștri, ten deschis, păr blond, lung.

În momentul plecării, minora purta pantaloni blue jeans de culoare negru, tricou mânecă scurtă de culoare negru, încălțăminte sport de culoare negru cu sclipici, ghiozdan de culoare închisă, nu purta cercei.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri