5.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

VIDEO-FOTO: Autobuz plin cu călători, la un pas să cadă în râul Cibin

Știri din Județ

Citește și „Călătorii implicați în accidentul de pe strada Malului, rămân doar cu sperietura”

Unui șofer i s-a făcut rău la volan în timp ce conducea un autobuz al transportului public din Sibiu.

Acesta circula pe strada Malului, în apropierea intersecției cu strada Neculce. Imediat după ce i s-a făcut rău, șoferul a pierdut controlul direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă spre stânga, oprindu-se în zona pasajului pietonal de pe malul râului Cibin.

În autobuz s-ar fi aflat în jur de 30 de pasageri. Din fericire, nici un călător nu a fost rănit. Șoferul autobuzului a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare, el suferind un atac de panică.

Traficul rutier este blocat total pentru cercetări.

ACTUALIZARE: La fața locului s-au deplasat gradul două echipaje SMURD dintre care un echipaj cu medic.
Șoferul, un bărbat de aproximativ 40 de ani a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la UPU Sibiu cu stare postlipotimică ca urmare a unei crize renale.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD în municipiul, str. Malului unde un autobuz a ieșit de pe partea carosabilă.
La fața locului se acordă îngrijiri medicale șoferului cu atac de panică.
Din informațiile primite în acest moment nu sunt alte persoane care necesita îngrijiri medicale.
Intervenția se află în dinamică.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

img   scaled
img   scaled
img   scaled
img   scaled
img   scaled

Poziția oficială a companiei TURSIB

„Astăzi 23 mai 2021, în jurul orei 11, pe malul Cibinului în zona intersecţie cu strada Ion Neculce, un autobuz Tursib care executa traseul 1 şi se îndrepta spre Hornbach, a ieşit de pe carosabil şi s-a oprit în zona pasajului pietonal de pe malul Cibinului.
Din primele verifcări, conducătorului auto i s-a făcut rău în timp ce conducea. În autobuz se aflau circa 30 de persoane. Nimeni în afara şoferului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.
Compania de transport local Tursib doreşte să îşi prezinte înreaga compasiune şi părere de rău pentru acest eveniment tuturor pasagerilor aflaţi în acel moment în mijlocul de transport şi care au trecut prin momente dificile. Consecinţele acestui incident puteau fi mult mai grave, dar până la urmă ne bucurăm pentru faptul că nimeni nu a fost rănit.
De asemenea, ne exprimăm susţinerea faţă de colegul nostru, căruia îi urăm însănătoşire grabnică şi îl asigurăm de tot sprijinul nostru.
Dorim tuturor celor implicaţi în incidentul de astăzi de dimineaţă multă sănătate şi îi asigurăm de faptul că depunem toate eforturile pentru ca transportul public din Sibiu să se desfăşoare în condiţii cât mai bune.” au postat reprezentanții Tursib pe pagina oficială de Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș