spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Invitație la expoziția „Suflet de copil… creativ”, organizată de Colegiul Național „Octavian Goga”

Știri din Județ

Publicitate



Cei interesați sunt invitați la expoziția organizată de Colegiul Național „Octavian Goga” din inițiativa prof. pentru învățământ primar Marcela Bratu, în parteneriat cu Filarmonica de Stat Sibiu, la Sala Thalia, în zilele de joi și vineri, 27-28 mai 2021, pentru a fi învăluiți de fascinația primăverii.

,,Suflet de copil …creativ” (proiect cu titlu generos în semnficații și trăiri) își propune stimularea creativității elevilor din ciclul primar, promovarea micilor talente, dar și exprimarea bucuriei prin forme și culoare. Prin propria creație, elevul intră în perimetrul artistic învățând ceva despre sine însuși, iar această învățare îi va permite să se înscrie într-o cultură reflexivă asupra sinelui și asupra lumii din care face parte.

Este un concurs la care copiii răspund cu mult drag, dovadă fiind participarea numeroasă, la fiecare ediție. Zâmbetele, sclipirea din ochi, bucuria, impresiile lor ,,singurul concurs fără stres”,,,îmi place foarte mult”, ,,e super”, ,,ce tare!”, creează emoții și certitudinea unui eveniment artistic autentic. Faptul cultural nu există prin sine. Generarea și ratificarea lui se face prin luare la cunoștință, receptare, validare, asimilare.

În data de 7 mai 2021 a avut loc deschiderea expoziției Suflet de copil… creativ”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…