Echipa Viitorul Șelimbăr va juca în sezonul viitor în a doua ligă națională de fotbal

Publicitate

Viitorul Șelimbăr a promovat în Liga 2

Echipa Viitorul Șelimbăr va juca în sezonul viitor în a doua ligă națională de fotbal, după ce a depășit echipa Academia Măgura Cisnădie 1-1 în retur și 2-0 în tur.

Ieri, 29 mai 2021, la Avrig, Viitorul Șelimbăr a sărbătorit intrarea în al doilea eșalon național de fotbal după meciul în care singurul gol marcat de șelimbăreni a fost cel al lui Alexandru Curtean.

Este o mare bucurie pentru noi, un motiv de mândrie pentru întreaga comunitate, dar și de responsabilitate pentru administrația locală. Așa cum știți deja, baza sportivă este în curs de dezvoltare printr-un program finanțat de Compania Națională de Investiții, astfel încât sportivii noștri să aibă la dispoziție o infrastructură compatibilă cu performanța. Vom fi în continuare alături de Viitorul Șelimbăr și de ceilalți sportivi ai localității noștri și vom acorda o mare atenție bazelor de copii și juniori. Hai Șelimbărul!”, a transmis după meciul istoric judecat astăzi de Viitorul Șelimbăr primarul Marius Grecu.

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *