spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Ambasadorul Canadei, în vizită pentru prima data la Primăria Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Ambasadorul Canadei, ES Annick Goulet a vizitat Sibiul pentru prima dată de la preluarea mandatului. Primarul Astrid Fodor a fost gazda doamnei Ambasador Goulet în întrevederea oficială care a avut loc la sediul Primăriei Sibiu.

Doamna Ambasador Goulet și-a exprimat interesul pentru formarea unei relații de cooperare cu Sibiul care poate să pornească de la câteva teme pe care le-am discutat împreună în această întâlnire. Canada este deja reprezentată în Sibiu. Spre exemplu, firma care va furniza bicicletele din centrele de închirieri Sibiu Bike City este PBSC Urban Solutions din Canada, iar artele spectacolului din această țară sunt prezente în programul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

Comandamentul NATO care va fi creat la Sibiu a fost de asemenea un subiect important, Canada fiind membru al Organizației și urmând să trimită reprezentanți în corpul de la Sibiu. Sibiul este deschis mereu relațiilor de cooperare, prin care schimbăm bune practici și ne deschidem orașul către experiența altor culturi, prezentând-o pe a noastră.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului