spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Spectacolele Teatrului Naţional „Radu Stanca” din Sibiu vor putea fi văzute în cinematografele din mall-urile din România

Știri din Județ

Publicitate

Spectacole ale Teatrului Naţional „Radu Stanca” din Sibiu vor putea fi văzute în cinematografele din mall-urile din România, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, directorul teatrului sibian, actorul Constantin Chiriac.

„Vom putea în timpul festivalului (Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu n.r.) să transmitem tot ce avem pe scena Teatrului Naţional, pe scena de la Centrul „Besoiu” şi pe toate cele trei scene interioare de la Fabrica de Cultură, să putem să transmitem în afara Sibiului, toate aceste spectacole. Am făcut un parteneriat cu Asociaţia Cinematografelor din toate mall-urile din România, în aşa fel încât să putem să retransmitem toate spectacolele pe care le-am menţionat”, a declarat Constantin Chiriac.

Pentru prima dată, spectatorii din Sibiu au ocazia să vadă producţii ale Teatrului Naţional „Radu Stanca” la cinematograful din centrul comercial din municipiu, începând din 8 iunie, când va rula filmul „Cea mai frumoasă zi”, regizat de Ofelia Popii, care este şi o cunoscută actriţă locală.

Sursa foto: Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri