10.4 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

ADI ECO Sibiu organizează trei acțiuni în trei localități diferite, cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului

Știri din Județ

Cu ocazia zilei Mondiale a Mediului, sub sloganul ” Împreună pentru un mediu mai curat” ADI ECO Sibiu, în parteneriat cu Primăria Cisnădie, Primăria Ocna Sibiului și Primăria Rășinari organizează 3 acțiuni de ecologizare în 3 zone diferite.

Punctul de întâlnire al primei acțiuni de ecologizare va fi la Primăria Ocna Sibiului, în data de 4 iunie, începând de la ora 9.00.

La eveniment va fi prezent primarul Claudiu Predescu, echipa ADI ECO Sibiu , elevi ai școlii generale Ocna Sibiului, precum și voluntari.
Aceștia vor efectua o acțiune de ecologizare, ADI ECO va asigura saci pentru colectarea deșeurilor și mănuși de unică folosință.

În aceiași zi, de la ora 14:00 se va da startul celei de-a doua acțiune de ecologizare. Voluntarii vor fi așteptați la Primăria Cisnădie. Echipa ADI ECO, alături de reprezentați ai primăriei Cisnădie face o acțiune de informare și conștientizare printre cetățenii localității Cisnadie.
ADI ECO va asigura materialele necesare sub formă unui pliant care conține informații despre colectarea selectivă, dar și cartea de colorat” Prichindel și mascota fermecată” adresată preșcolarilor


În data de 5 iunie începând de la ora 9.30, voluntarii vor fi așteptați la Primăria Rășinari. Ultima acțiune din cadrul acestui proiect va fi una de ecologizare, dar și de informare de- a lungul Văii Curmăturii.
ADI ECO va asigura saci pentru colectarea deșeurilor, mănuși de unică folosință și pliantele


Evenimentele vor fi create și comunicate și pe pagina de Facebook ADI Eco ești TU.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș