7.9 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Apă Canal Sibiu lansează mascota Picușor și ne arată ce știu cei mai mici despre apa potabilă și uzinele de apă

Știri din Județ

Compania care asigură apa potabilă și serviciile de canalizare în Sibiu, Făgăraș și Brașov, are de astăzi o mascotă simpatică, pe nume Picușor, pe care o va folosi în comunicările sale cu cei mai mici consumatori.



Lansarea mascotei este parte a unei acțiuni mai ample, dedicate lunii iunie – luna copiilor, prin care se dorește popularizarea activității Apă Canal Sibiu și a importanței acțiunilor sale, pentru bunăstarea consumatorilor mici și mari.



În acest sens, în toată luna iunie, Picușor îi va prezenta pe canalele oficiale ale Apă Canal Sibiu, pe o parte dintre copiii angajaților.



Aceștia vor explica cu ce se ocupă părinții lor și vor povesti pentru alți copii, ce este apa potabilă, de ce este importantă, ce este o uzină de apă sau cine este cel care a “inventat” apa de la robinet.



Pentru această serie de videouri, copiii au fost filmați la Uzina de Apă Dumbrava, operată de Apă Canal Sibiu S.A.

Toți copiii prezenți au primit cadouri din partea lui Picușor și au avut ocazia să vadă cum arată un labortor unde este testată apa și ce alte lucruri se întâmplă într-o uzină de apă.



Acțiunile dedicate copiilor vor continua și în perioada următoare, Picușor pregătindu-le alături de Apă Canal Sibiu, mai multe surprize celor mici.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri