spot_img
10.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

O sibiancă a plecat liniștită după ce a acroșat două fetițe. Un alt șofer din Avrig a fugit de Poliție și a făcut accident

Știri din Județ

Publicitate

La data de 1 iunie, în jurul orei 19:30, în municipiul Sibiu, o sibiancă în vârstă de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Corneliu Coposu, spre centrul municipiului, la trecerea pentru pietoni din apropirea intersecției cu strada Constituției, nu a acordat prioritate și a acroșat două minore în vârstă de 13, respectiv 14 ani, din municipiul Sibiu, care traversau partea carosabilă regulamentar. Conducătoarea auto a oprit, a discutat cu cele două minore cu privire la starea lor de sănătate, după care a părăsit locul producerii evenimentului. Cele două minore au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, fără a necesita internarea. Polițiștii rutieri au identificat și depistat conducătoarea auto constatând că dreptul acesteia de a conduce autovehicule pe drumurile publice este supendat. 

Tot la data de 1 iunie, în jurul orei 01:15, pe strada Gheorghe Lazăr din orașul Avrig, polițiștii rutieri au observat un autoturism al cărui conducător auto, la vederea echipajului, a întors brusc, continuându-și deplasarea spre strada Mihai Viteazu. Polițiștii au urmărit autoturismul până la intersecția cu strada Badea Cârțan, unde, pe fondul vitezei neadaptate, șoferul a pierdut controlul direcției de deplasare, a lovit poarta unui imobil, a pătruns în curte și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat. Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Polițiștii au constatat că cel aflat la volan este un localnic în vârstă de 19 ani, care nu deține dreptul de a conduce.

Pe numele avrigeanului s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis. 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda