11.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

PNL a sărbătorit 1 iunie alături de 40 de copii nevoiași (CP)

Știri din Județ

Voluntarii Echipei Galbene, ai PNL Sibiu,au sărbătorit ziua de 1 Iunie alături de 40 de copii proveniți din familii defavorizate. Evenimentul a avut loc în incinta Muzeului ASTRA.

fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
FB IMG

Ne-am întâlnit cu mic cu mare în incinta Muzeului Astra, într-un cadru de poveste, așa cum stă bine acestei vârste minunate, unde am cântat, am pictat, am glumit și am oferit cadouri micuților prentru care viața nu oferă totdeauna motive de bucurie. Copiii au participat rând pe rând la ateliere de muzică, pictură, teatru și pictură pe față iar la plecare am avut grija ca fiecare sa primeasca cadouri si sa fie premiati pentru aceste activitati. Fiecare dintre noi ne-am întors, preț de câteva ore, în brațele pline farmec ale copilăriei. Am retrăit cu emoție amintirile anilor în care așteptam, la rândul nostru, cu nerăbdare, să primim cărți, jucării sau dulciuri. Deși anii au trecut peste noi, o părticică de suflet se încăpățânează să rămână la fel de zglobie și plină de ghidușii. Orice copil trezește copilul din noi, trezește bunătatea, puritatea și mai ales amintirile, care de cele mai multe ori sunt acoperite de grijile cotidiene apăsătoare.


Este o zi de bucurie și în egală măsură de profundă responsabilitate și responsabilizare. Condițiile grele de viață, lipsa unui cadru optim de siguranță și dezvoltare aruncă mulți copii în umbră. O parte deloc neglijabilă dintre aceștia nu au nici măcar șansa să știe că, astăzi, este și ziua lor, nu au șansa să știe că astăzi pot zâmbi alături de copiii din întreaga lume.


Toate aceste lucruri au fost posibile prin sufletele de copiii ale voluntarilor din Echipa Galbenă, a doamnei președintă a Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cimpean – Presedinta Consiliului Judetean Sibiu, a doamnei ministru, Raluca Turcan și cu sprijinul conducerii Muzeului Astra Sibiu.
Așa, o zi ploioasă devine însorită în sufletele tuturor!

La mulți ani tuturor copiilor!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri