spot_img
10.4 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
spot_img

Biciclistă acroșată de o șoferiță băută. A refuzat recoltarea de probe biologice

Știri din Județ

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp în Municipiul Sibiu, în intersecția sens giratoriu a străzilor Tudor Vladimirescu cu Reconstrucției.

Din primele informații, o conducătoare auto în vârstă de 45 de ani, a pătruns în sensul giratoriu fără să acorde prioritate și a acroșat o biciclistă care circula regulamentar.

Femeia ce se deplasa pe bicicletă are 56 de ani și este din Sibiu. În urma impactului, aceasta a suferit un traumatism cranian cu plagă deschisă și transportată la spital.

Conducătoarea auto prezintă o concentrație de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat si a refuzat recoltarea de probe biologice.

Nu sunt raportate probleme de trafic.

„SAJ Sibiu a trimis un echipaj tip C la un accident rutier produs în Sibiu pe strada Tudor Vladimirescu la sensul giratoriu cu Reconstrucției,unde o biciclistă în vârstă de 56 ani a fost acroșată de un autoturism.
În urma accidentului femeia a prezentat un traumatism cranian cu plagă deschisă.
Echipajul SAJ a acordat îngrijiri medicale femeii la fața locului apoi a transportat-o la spital în stare relativ bună. ” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș