17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

FOTO: Șofer rănit grav după ce s-a răsturnat cu mașina la Cornățel. A lovit un cal

Știri din Județ

La data de 6 iunie, în jurul orei 23:00, pe DJ 106, km. 17+200, la intrarea în Cornățel, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din localitatea Alțâna, în timp ce conducea un autoturism dinspre Sibiu, a intrat în coliziune cu un cal aflat pe partea carosabilă, răsturnându-se apoi în șanțul de pe partea stângă a sensului de mers.

Impactul a dus la vătămarea corporală gravă a conducătorului auto, aflat singur în mașină, acesta fiind transportat la spital unde a rămas internat pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În urma impactului, calul a decedat.

Ca urmare a cercetărilor efectuate de către polițiști, proprietarul animalului a fost identificat. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 27 de ani, din localitatea Hosman.

Prezența calului a fost anunțată pe grupurile de trafic cu aproximativ o oră înaintea nefericitului eveniment însă nimeni nu a sunat la 112 ca să anunțe problema.

În cauză, polițiștii Biroului Rutier Sibiu desfășoară cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele producerii evenimentului în vederea aplicării măsurilor legale în consecință.

„În cursul nopții, în jurul orei 23, ISU Sibiu a intervenit, pe DJ 106, pe raza localității Cornățel, cu un echipaj SMURD și un echipaj de descarcerare, ca urmare a faptului că un autoturism s-a răsturnat în urma impactului cu un cal. Un băiat, în vârstă de aproximativ 20 de ani, a avut nevoie de intervenția pentru descarcerare, a primit asistență medicală și a fost transportat la spitalul județean, conștient, cu politraumatisme. În urma impactului, calul a decedat.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri