spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Accident cu victime pe Calea Șurii Mici. O mașină a ricoșat în șant

Știri din Județ

Publicitate

Două mașini au intrat în coliziune în această dimineață pe Calea Șurii Mici din Sibiu. Din primele informații, o femeie a fost rănită și transportată de urgență la spital.

Conform martorilor, șoferul unei mașini marca BMW a intrat în depășirea unei alte mașini iar în același moment, o șoferiță a virat stânga pentru a intra în parcarea cartierului rezidențial Magnolia. În urma impactului, una dintre mașini a fost proiectată în șanțul de pe marginea drumului, la fața locului fiind detașate mai multe mașini de poliție și prim-ajutor.

Conform polițiștilor rutieri, șoferul unui autoturism condus spre Șura Mică a efectuat o manevră neregulamentară de depăsire a unei coloane de autovehicule și a intrat în coliziune cu un autoturism a cărui conducătoare auto efectua regulamentar manevra de viraj la stânga. Șoferul are 54 de ani, iar conducătoarea auto 29 de ani, ambii fiind sibieni.

Echipajele medicale au evaluat și au acordat asistență medicală la fața locului la 3 persoane implicate. Acestea au refuzat transportul la spital. Traficul rutier în zonă este îngreunat.

„ISU Sibiu a intervenit pe DJ 106, în zona cartierului Magnolia, cu două echipaje SMURD și un echipaj de pompieri, împreună cu un echipaj SAJ, ca urmare a producerii unui accident rutier. Echipajele medicale au evaluat și au acordat asistență medicală la fața locului la 3 persoane implicate. Acestea au refuzat transportul la spital.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Screen Shot    at
Screen Shot    at
Screen Shot    at
Screen Shot    at
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri