VIDEO-FOTO: Accident cu victime pe Calea Șurii Mici. O mașină a ricoșat în șant

Două mașini au intrat în coliziune în această dimineață pe Calea Șurii Mici din Sibiu. Din primele informații, o femeie a fost rănită și transportată de urgență la spital.

Publicitate

Conform martorilor, șoferul unei mașini marca BMW a intrat în depășirea unei alte mașini iar în același moment, o șoferiță a virat stânga pentru a intra în parcarea cartierului rezidențial Magnolia. În urma impactului, una dintre mașini a fost proiectată în șanțul de pe marginea drumului, la fața locului fiind detașate mai multe mașini de poliție și prim-ajutor.

Publicitate

Conform polițiștilor rutieri, șoferul unui autoturism condus spre Șura Mică a efectuat o manevră neregulamentară de depăsire a unei coloane de autovehicule și a intrat în coliziune cu un autoturism a cărui conducătoare auto efectua regulamentar manevra de viraj la stânga. Șoferul are 54 de ani, iar conducătoarea auto 29 de ani, ambii fiind sibieni.

Publicitate

Echipajele medicale au evaluat și au acordat asistență medicală la fața locului la 3 persoane implicate. Acestea au refuzat transportul la spital. Traficul rutier în zonă este îngreunat.

„ISU Sibiu a intervenit pe DJ 106, în zona cartierului Magnolia, cu două echipaje SMURD și un echipaj de pompieri, împreună cu un echipaj SAJ, ca urmare a producerii unui accident rutier. Echipajele medicale au evaluat și au acordat asistență medicală la fața locului la 3 persoane implicate. Acestea au refuzat transportul la spital.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *