5.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Veste bună pentru iubitorii de călătorii în natură. S-a redeschis Transalpina

Știri din Județ

După mai bine de 7 luni de zile, Transalpina a fost redeschisă circulaţiei rutiere, pe sectorul Rânca și Obârșia Lotrului. Decizia deschiderii circulației a fost luată în urma verificării stării drumul de către o comisie mixtă formată din reprezentanții DRDP Craiova, SDN Târgu-Jiu, SDN Vâlcea, IPJ Gorj și IPJ Vâlcea.

„Transalpina, drumul cu care ne mândrim, poate fi vizitată de astăzi pe toată lungimea sa, iar turiștii se pot bucura din nou de peisajele splendide oferite de Munții Parâng. Comisia tehnică formată din reprezentanți de la instituțiile abilitate a dat aviz favorabil redeschiderii circulației chiar începând de astăzi”, a scris pe Facebook Corneliu Răducan-Morega prefect al județului Gorj.

Astfel, pe DN 67 C, Rânca – Obârșia Lotrului (km 34+800 – 59+800), circulația va fi deschisă doar pentru autovehiculele cu masa maximă totală autorizată de 3,5 tone în intervalul orar 07:00-21:00, cu o viteză maximă de 30 km/oră. Pe sectorul Obârșia Lotrului – Curpăt (între km 59+800 – 79+200) se circulă fără restricții.

Circulația va fi deschisă până la data de 1 noiembrie, iar în funcție de condițiile meteo CNAIR SA poate restricționa sau prelungi termenul de închidere a circulatiei.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș